Flux de lucru

 

Flux de lucru evaluari.net

Să luăm acest caz ca exemplu pentru fluxul de plăți pe evaluari.net:

> Radu publică un proiect în căutarea unui evaluator. Proiectul va dura 3 zile, iar bugetul său este de 1300 RON. În continuare, Florin – evaluator independent, licitează pentru proiectul lui Radu cu 1200 RON (suma poate fi mai mica sau mai mare).
> Radu acceptă oferta lui Florin și trebuie să achite pentru proiect suma de 1200 RON. Această plata va fi făcută către evaluari.net care va bloca banii până la finalizarea proiectului. După plată, Radu și Florin intră în spațiul de lucru, marcând oficial începutul proiectului. Florin începe să lucreze la proiect si poate lua legatura cu Radu pentru inspecția proprietații subiect.
> Vine ziua în care Florin finalizează proiectul pentru Radu. Verifică starea finală. Radu primeste personal lucrarea de la Florin, este mulțumit și modifică starea proiectului selectand “Finalizare”.
> Clientul confirmă execuția lucrării. În acest moment, evaluari.net va transfera imediat plata proiectului către Florin în condițiile din contract.

Pe scurt, fluxul de plăți pe evaluari.net este destul de clar, cu pași relevanți. Cu sistemul de cont colateral, fluxul de lucru și tranzacția sunt mai clare atunci când toate părțile implicate sunt protejate, știind că banii proiectului sunt păstrați în siguranță pană la finalizarea lucrării.

 

 

 

Enter your mobile number and the unlock code will be sent to you

 
Please enter the unlock code you received via SMS.