Informatii generale

Evaluari.net este un website de licitatii care ajuta evaluatorii si beneficiarii lucrarilor de evaluare sa lucreze impreuna pe o platforma cloud privata.

Suntem vizitați, lunar, de mii de clienti.

Spre deosebire de multe alte proiecte online, evaluari.net are un impact concret în lumea reală. Prin intermediul nostru, oamenii  au găsit soluții la problemele lor in sfera evaluarilor.

Prin urmare suntem diferiți de alte siteuri pe care le accesezi. Moduri in care te putem ajuta:

1. Ești ținut la zi cu piata evaluarilor. Evaluatorii îți pot spune pretul corect prin urmatoarele tipuri de evaluari: Evaluare ANEVAR, Evaluare Imobiliara, Evaluare auto, Evaluare bunuri mobile, Evaluare impozitare, Evaluare garantare, Evaluare energetica, Evalure risc securitate fizica, asta în analize ușor de parcurs, ce anume s-a schimbat in piata, ce te afectează și ce ar trebui să știi despre modificările recente.  Pentru a afla pretul just al bunului pe care il detii, accesează prima pagina a siteului și alege ‘Solicita raport de evaluare’. Evaluatori premium, care nu pot fi gasiti gratuit in aceeasi forma in care sa lucreze intr-un mediu privat online impreuna cu tine,  ca atare vei fi nevoit să te autentifici într-un cont pentru a le cere un raport.

2. Răspunsuri la întrebări. Comunitatea evaluari.net e formată din multi membri. În fiecare zi, o parte dintre acești membri își alocă timp, efort și cunoștințe pentru a intocmi rapoarte de evaluare în sectiunea de lucru. Pentru a depune o cerere, vezi butonul “Solicita Evaluare” din meniul siteului, asta dupa ce te-ai inregistrat. Dupa finalizarea licitatie, pentru a incarca documentele accesează proiecte postate>spatiu de lucru.

3. Te ajutam să găsești evaluatori potriviți care să rezolve problema ta. Evaluatorii înscrisi până acum în platforma noastra intocmesc rapoarte de evaluare, răspund la întrebări și oferă sfaturi, alături de alti specialiști interni. Toate acestea se intampla dupa ce se incheie licitatia. Dacă ai de rezolvat o problemă și ai nevoie de asistența unui evaluator, ai mai multe variante să îl alegi:

– în pagina în care sunt listati evaluatorii inscrisi, dacă unul dintre evaluatori te-ar putea ajuta și pe tine, apasă butonul “Evaluatori”, acolo vei gasi mai multe filtre dupa care il pot alege dupa preferintele tale : experienta, recenzii, etc. Selecteaza evaluatorul si apasa butonul ‘Invita-l sa lucreze’ . Odată stabilită o legatură directă cu acel evaluator, evaluari.net nu mai intervine în relația dintre voi decat in caz de disputa.

– accesează Catalogul Evaluatorilor și alege, de acolo, unul dintre evaluatorii care te interesează. Poți filtra evaluatorii din lista celor afișati si sa alegi doar pe cei care te interesează pe tine.

Evaluari.net nu raspunde  pentru conformitate si calitatea raporturilor de evaluare.

4. Ești evaluator? Te ajutăm să identifici clienți și să-ți construiești reputația. Gama de evaluari: Evaluare ANEVAR, Evaluare Imobiliara, Evaluare auto, Evaluare bunuri mobile, Evaluare impozitare, Evaluare garantare, Evaluare energetica, Evaluare risc securitate fizica. Mii de oameni accesează evaluari.net în fiecare lună, în căutarea unor soluții la proiectele lor de evaluare. De regulă, evaluatorii cu activitate pe evaluari.net sunt frecvent în contact cu clientii. Prin răspunsul competent la întrebările clientilor, un evaluator își clădește o reputație profesională care durează (recenziile clientilor sunt pastrate în arhiva evaluari.net) si poate construi o relație cu clienții potențiali etc. Dacă oferi consultanță și vrei să beneficiezi de toate aceste lucruri, deschide gratuit un cont de evaluator pe evaluari.net.

Enter your mobile number and the unlock code will be sent to you

 
Please enter the unlock code you received via SMS.