Intrebari frecvente

Clienti

Care este fluxul de lucru ?

Fluxul de lucru il gasiti aici.

Ce se intampla imediat dupa ce fac plata ?

Dupa ce confirmam plata vei avea access in “spatiul de lucru” unde poti sa trimiti documentele evaluatorului utilizand platforma noastra cloud. Tot in spatiu de lucru poti comunica cu evaluatorul putand sa-i ceri datele de contact pentru stabilirea detaliilor legate de vizita proprietatii, predarea proiectului, etc.

 

Cat de sigura este plata cu cardul ?

Toate platile cu cardul sunt procesate prin portalul NETOPIA mobilPay utilizand mediul de tranzactionare 3D Secure. Infrastructura tehnica este realizata pe cea mai sigura si moderna tehnologie de pe piata. Mobilpay securizeaza tranzactiile prin cardul de credit/debit cu cel mai eficient sistem de criptare aflat pe piata, nu stocheaza si nici nu transmit vreo informatie despre cardul tau catre alte site-uri.

De ce am contul blocat ?

Postarile de proiecte fictive, conturile de evaluatori nevalidati, etc duc la blocare contului pe perioda nedeterminata.

Cine poate posta cereri de evaluare ?

Orice persoana fizica sau jurudica care nu este evaluator ANEVAR,  evaluator risc securitate fizica, auditor energetic si nici entitatile juridice cu aceste domenii de activitate sau care au angajati evaluatori.

Cum platesc pentru proiect ?

Alimentarea contului dvs. poate fi făcută în două moduri: 1. Atunci când alegeți evaluatorul câștigător veți fi notificat trebuie faceți plata pentru a putea accepta oferta, putând opta între plata cu cardul pentru confirmare imediată și transfer bancar.  2. Oricând, alegând un credit fix aici.

 

 

Evaluatori

Cand pot lua legatura cu clientul ?

Puteti intra in contact cu clientul inainte de acceptarea ofertei dvs. selectand optiunea “Contact”  din cadrul licitatiei, in acest mod puteti afla informatii relevante despre cererea de evaluare. Dupa castigarea licitatiei puteti comunica cu clientul in “spatiul de lucru” si intra in contact direct avand posibilitatea sa-i cereti datele de contact.

Cand primesc banii pentru serviciile prestate clientului ?

Banii vor fi transferati in contul dvs. in conditiile din contract imediat dupa predarea proiectului catre client. Pentru asta trebuie sa emiteti o cerere de retragere accesand optiunea credit din contul dvs. Nu uitati sa actualizati datele bancare in aceeasi sectiune.

Cat dureaza licitatia ?

Licitația durează până când clientul alege un câștigător, dar nu mai mult de 7 zile sau când acesta anulează licitația.

Am licitat dar proiectul nu are castigator, de ce?

Clientul nu a ales nici un evaluator. Verificam zilnic conturile si activitatea acestora pentru a elimina licitatiile fictive, daca clientul nu are intentia clara de alegere un evaluator, licitatia este anulata.

De ce am contul blocat ?

Postarile de proiecte fictive, conturile de evaluatori nevalidati, etc duc la blocare contului pe perioda nedeterminata.

Gestionarea disputelor

Foarte rar pot apărea dispute în timpul proiectului, evaluatorul sau clientul pot renunța in mijlocul proiectului. În această situație, evaluari.net joacă un rol decisiv pentru a lua decizia finală. Pe baza motivelor date atât de client, cât și de evaluator, evaluari.net va decide dacă va efectua rambursarea pentru client sau dacă va transfera banii evaluatorului.

Am licitat pentru un proiect dar acesta nu mai apare pe site

Motive:

> Licitati a fost castigata de alt evaluator.

> Clientul a renuntat la cererea de evaluare.

> Licitiata a fost anulata de evaluari.net datorita depasirii termenului de postare fara nici o actiune din partea clientului.

Enter your mobile number and the unlock code will be sent to you

 
Please enter the unlock code you received via SMS.